Werkwijze

Hoe werken wij?

Iedere opdrachtgever, aanvraag en situatie is anders. In principe is daarom iedere opdracht maatwerk. Toch zijn sommige stappen, met name in het begin van onze kennismaking, over het algemeen hetzelfde.

1

Eerste contact

In het eerste contact bespreken wij na een korte introductie in vogelvlucht de opdracht. Indien er aansluiting is met de dienstverlening van Avium Management, plannen wij een kennismakingsgesprek in. Dit doe ik bij voorkeur op locatie, maar gezien de covid-19 pandemie kan dit natuurlijk ook op afstand.
2

Kennismaking

Tijdens het kennismakingsgesprek neem ik graag 1 à 2 uur de tijd om de situatie in kaart te brengen. Daarin ben ik heel benieuwd naar mijn opdrachtgever, het bedrijf en de opdracht. Belangrijk is dat wij met elkaar een klik hebben, zodat wij ook met elkaar goed kunnen samenwerken. Ook is het belangrijk dat ik een goede klik heb met jullie merk, product en bedrijfscultuur. Als het handig is om nog een tweede of zelfs derde afspraak in te plannen met een of meerdere collega’s, dan is dat uiteraard geen probleem!
3

Voorstel

Na onze kennismaking kom ik binnen enkele werkdagen bij je terug met een samenvatting van ons gesprek, de debriefing van opdracht en leg ik je uit hoe ik onze samenwerking voor ons zie in de vorm van een voorstel. Dit zal gepaard gaan met een eerste kostenindicatie.
4

Bespreking

We bespreken het voorstel uitvoerig en proberen zo helder mogelijk te krijgen wat wij van elkaar verwachten. Indien akkoord, dan vier ik dat graag samen met jou (en eventuele collega) tijdens een heerlijke lunch op kosten van Avium Management!
5

Planning

Aan het begin van de opdracht maken we een planning voor de eerste weken. Daarin maken we afspraken over KPI’s, deliverables en plannen we bila’s in. Ook bespreken we uitgebreid over het huidige team, de mensen, de uitdagingen en schetsen we hoe de aankomende maanden eruit gaan zien. Vanaf dat moment kunnen we aan de slag!

Heb je een vraag of wil je met ons samenwerken?

Contact

06 50 20 40 00
info@avium-management.nl

Bezoekadres

Schotersingel 73
2021 GD Haarlem

© 2020 Avium Management.

Heb je een vraag of wil je met ons samenwerken?

Contact

06 50 20 40 00
info@avium-management.nl

Bezoekadres

Schotersingel 73
2021 GD Haarlem

© 2020 Avium Management.