Over ons

Een passende partner

Avium Management is opgezet door mij, Jan Vinken. De afgelopen jaren heb ik in hoog tempo gewerkt in de Online Media sector in diverse disciplines, zoals Marketing, Sales, Business Development, Customer Experience, maar vervulde ook rollen in Product, al dan niet in een leidinggevende rol.

Doordat ik in zowel start-ups, scale-ups en corporate omgevingen ervaring heb opgedaan, heb ik kennisgemaakt met diverse managementstijlen.

“Van het opzetten van teams, processen, trainen van mensen, het vieren van ieder succes, tot het bijstaan en begeleidingen van collega’s bij reorganisaties, Avium Interim Management is een passende partner.”

Ik heb ervaring opgedaan in verschillende leiderschapsstijlen. Van directief tot participatief leiderschap, in zowel strategische als operationele trajecten. Hierdoor heb ik een brede kijk en eigen stijl kunnen ontwikkelen, met als resultaat een betrokken “karrentrekker” met constante uitkijk op het halen van gestelde doelstellingen en aandacht voor het individu.

Mijn modus operandi is altijd analytisch onderbouwd. Gedegen bij de voorbereiding, maar tegelijkertijd pragmatisch, hands-on en betrokken bij de uitrol. Ik streef naar een prettig omgang met uw medewerkers en dus ook zeker uw klanten.

Gestart aan mijn carrière, een maand voor de val van Lehman Brothers in 2008, heeft ervoor gezorgd dat ik zowel de zware tijden in business heb meegemaakt, alsmede de sterke groei periodes van voor de coronacrisis.

Hierdoor heb ik geleerd zeer flexibel te zijn, open te staan voor veranderingen en heb ook ervaring opgedaan om teams te begeleiden en te coachen, zowel op groeps- als individueel niveau in goede en slechte tijden.

Avium Markt Fit

Bedrijfscultuur is een heel belangrijk aspect in de juiste fit tussen Avium Management en u als opdrachtgever. Onze dienstverlening komt het beste tot recht in een transparante, informele, ambitieuze omgeving waar successen uitgebreid worden gevierd, waardering wordt uitgesproken, feedback respectvol wordt gegeven én ontvangen en er fouten gemaakt mogen worden mits er van geleerd wordt.

Diensten

Samenwerken

Heb je een vraag of wil je met ons samenwerken?

Contact

06 50 20 40 00
info@avium-management.nl

Bezoekadres

Schotersingel 73
2021 GD Haarlem

© 2020 Avium Management.

Heb je een vraag of wil je met ons samenwerken?

Contact

06 50 20 40 00
info@avium-management.nl

Bezoekadres

Schotersingel 73
2021 GD Haarlem

© 2020 Avium Management.